Στο cityimplants  η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των εμφυτευμάτων δοντιών συνδυάζεται με νέες τεχνολογίες, αισθητική οδοντιατρική και μειωμένο κόστος.Αυτό το περιστατικό έχει επιλεχτεί για να μπορέσει να δείξει το μέγεθος των δυνατοτήτων της σύγχρονης εμφυτευματολογίας και προσθετικής. Σε νεαρό άτομο, στην πρόσθια αισθητική ζώνη, εκεί που το αποτέλεσμα κρίνεται από την μακροβιότητα της αποκατάστασης και από την αισθητική αρτιότητα. Ακόμα και σε ακραία περίπτωση σαν και αυτή που ο χώρος που υπάρχει για να τοποθετηθούν τα 4 πρόσθια δόντια είναι μικρότερος από τον απαιτούμενο για να τοποθετηθούν 3! Βέβαια, η αισθητική αποκατάσταση απαίτησε την μετατροπή του κυνόδοντα σε πλάγιο τομέα και του α΄ προγομφίου σε κυνόδοντα δίνοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο αστραφτερό χαμόγελο.

 

κάνε κλικ εδώ
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • light style
  • grey style
  • dark style
Παρασκευή 22 Ιουν 2018
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
abutment- κολόβωμα PDF Εκτύπωση E-mail

Το abutment ή αλλιώς κολόβωμα ονομάζεται η προέκταση κατά κάποιο τρόπο του εμφυτεύματος στο στόμα και έχει σχήμα τροχισμένου δοντιού. Έτσι έχουμε κατά βάση το εμφύτευμα το οποίο αναπληρώνει τη ριζά και ένα τμήμα το οποίο βιδώνεται τελικά στο εμφύτευμα, το κολόβωμα, το οποίο αναπληρώνει το τροχισμένο δόντι. Έχοντας το κολόβωμα ως βάση κατασκευάζεται η τελική προσθετική αποκατάσταση (πχ στεφάνη- θήκη). Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι abutment από εταιρία σε εταιρία, τόσο ως προς την κλίση που πρέπει να έχει ώστε να παραλληλίζεται με τα διπλανά δόντια, όσο και ως προς το υλικό που είναι κατασκευασμένο. Οι δυο μεγάλες ομάδες υλικών είναι τιτάνιου και ζιρκονίου. Το τιτάνιο είναι το κλασικό μεταλλικό με τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενώ το ζιρκόνιο, υλικό νεώτερης γενιάς έρχεται σε λευκό γαλακτούχο χρώμα με χρήσεις στην αισθητική ζώνη (πρόσθια δόντια). Το δεύτερο είναι και σαφώς ακριβότερο σαν υλικό.

 

εμφύτευμα SEVEN μόνο με 499€

Από 900€ (από μετεκπαιδευμένο χειρουργό), abutment τιτανίου με 101€, στεφάνη μεταλλοπορσελάνης από 450€ στα 222€ (από ειδικό προσθετολόγο)

ΣΥΝΟΛΟ: από 1450€ μόνο με 822€!!!

Η προσφορά ισχύει μέχρι  30/06/18

εμφύτευμα NOBEL μόνο με 649€

Από 1050€ (από μετεκπαιδευμένο χειρουργό), abutment τιτανίου με 199€, στεφάνη μεταλλορσελάνης από 450€ στα 222€ (από ειδικό προσθετολόγο) 

 ΣΥΝΟΛΟ: από 1700€ μόνο με 1070€!!!

 Η προσφορά ισχύει μεχρι 30/06/18

Στάδια θεραπείας